Τομείς Δραστηριότητας

Το Δικηγορικό μας γραφείο και η ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών του, είναι σε θέση να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα νομικών υποθέσεων όλων των κλάδων του δικαίου. Με γνώση, συνέπεια και ειλικρίνεια παρέχουμε ποιοτικές δικηγορικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σεβόμενοι τις ανάγκες σας.

Κόκκινα Δάνεια Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά Νόμος Κατσέλη

Η ένταξη στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά έγινε τα τελευταία έτη η μοναδική σανίδα σωτηρίας για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες που βρίσκονται σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής.

Δυστυχώς η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, οδήγησε πλήθος πολιτών και επιχειρήσεων, σε συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης, βλέποντας από τη μία τα εισοδήματα τους να εξανεμίζονται και από την άλλη τις οφειλές τους σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία να γίνονται ληξιπρόθεσμές και να διογκώνονται.

Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι ο νόμος Κατσέλη θα είναι σε ισχύ με τις σημερινές προϋποθέσεις με ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ έως 31/12/2018. Έπειτα, η πρώτη κατοικία ΔΕΝ θα προστατεύεται από τον πλειστηριασμό για χρέη προς τράπεζες, ιδιώτες και δημόσιο. 

Οι τροποποιήσεις του νόμου Κατσέλη (ν. 4336/2015 και 4346/2015) δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερες ομάδες φορολογούμενων αλλά και της συμπερίληψης περισσότερων περιπτώσεων χρεών, όπως χρέη προς το Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία και παράλληλα να  αποκτηθεί ξανά ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Έτσι, μπορούν να ρυθμιστούν ή να διαγραφούν ανά περίπτωση χρέη προς:

  • Τράπεζες (στεγαστικά δάνεια, καταναλωτικά και πιστωτικές κάρτες, επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια ΟΕΚ) 
  • Ασφαλιστικά Ταμεία (ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΕΦΚΑ)
  • Δημόσιο, Δήμους και Περιφέρειες
  • Τρίτους (ιδιώτες- εταιρίες τηλεφωνίας-ρεύματος, ύδρευσης κτλ.)

Το e-nomika και ο επικεφαλής δικηγόρος Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Ζηδιανάκης με ειδίκευση στα δάνεια και τις οφειλές προς τράπεζες, έχει χειριστεί με επιτυχία  πλήθος αιτήσεων για ένταξη στο νόμο Κατσέλη και δικαστική ρύθμιση ή διαγραφή χρεών και δανείων, παρέχοντας εξειδικευμένες  νομικές συμβουλές, εξωδικαστική (κώδικας δεοντολογίας τραπεζών) και  δικαστική εκπροσώπηση ως προς τον πιο βιώσιμο τρόπο διαχείρισης, ρύθμισης και διαγραφής των χρεών σας.  

Καθοριστικό παράγοντα για την επιτυχή ρύθμιση των οφειλών, αποτελεί η λήψη της σωστής νομικής συμβουλής και η προσεκτική αξιολόγηση των οικονομικών δεδομένων των δανειοληπτών, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Για περισσότερα μπορείτε να καλέσετε  στο 2392 181 200 (09.00-14.30 και 18.00-20.00)


Διαβάστε χρήσιμα άρθρα πατώντας εδώ.