Τομείς Δραστηριότητας

Το Δικηγορικό μας γραφείο και η ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών του, είναι σε θέση να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα νομικών υποθέσεων όλων των κλάδων του δικαίου. Με γνώση, συνέπεια και ειλικρίνεια παρέχουμε ποιοτικές δικηγορικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σεβόμενοι τις ανάγκες σας.

Τροχαίο ατύχημα Αποζημίωση Υπαιτιότητα

Δυστυχώς τα υψηλά ποσοστά τροχαίων ατυχημάτων αποτελούν μια θλιβερή πραγματικότητα για την χώρα μας. Το πολύ κακό και επικίνδυνο οδόστρωμα που δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ως προς τον συντελεστή ολισθηρότητας, η, το αλκοόλ,  και η υπερβολική ταχύτητα είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες και η  κύρια αιτία που μας οδηγεί στη θλιβερή αυτή κατάσταση είναι η έλλειψη οδικής παιδείας.

Η διεκδίκηση αποζημίωσης μετά από τροχαίο ατύχημα είναι μία απαιτητική νομικά διαδικασία και επίπονη συναισθηματικά, ιδίως όταν υφίσταται θανατηφόρο ατύχημα ή πρόκληση μόνιμης αναπηρίας

Χρειάζονται έξυπνοι και ευέλικτοι χειρισμοί εξωδικαστικά και δικαστικά έτσι ώστε το θύμα ενός τροχαίου, πεζός, οδηγός ή συνεπιβάτης να αποζημιωθεί και να λάβει τα επιθυμητά οικονομικά αποτελέσματα.

Είναι γεγονός ότι η κατάλληλη στρατηγική επιβάλλεται για την μεγιστοποίηση της αποζημίωσης, είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Το e-nomika και οι συνεργάτες δικηγόροι του, αναλαμβάνουν την διεκδίκηση αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα είτε με εφάπαξ αμοιβή είτε με εργολαβική συμφωνία (μηδενική προκαταβολή εξόδων από τον πελάτη και αποπληρωμή με συμφωνηθέν ποσοστό επί της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί)


Διαβάστε χρήσιμα άρθρα πατώντας εδώ.