ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H φιλοσοφία της δικηγορικής εταιρίας  Ε-ΝΟΜΙΚΑ

Σε αντίθεση με την απαρχαιωμένη αντίληψη της εξειδίκευσης, που στηρίζεται στην κατηγοριοποίηση του νομικού επιστήμονα σε Εργατολόγο, Ποινικολόγο, Δικηγόρο «Διαζυγίων» κτλ., το e-nomika, έχει ως στόχο την ολιστική επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον πολίτη και τη σύγχρονη επιχείρηση.

Με συνέπεια, συνδυαστική σκέψη, ακέραιη κρίση και πολιτική χρεώσεων σύμφωνη με τη νέα ελληνική πραγματικότητα, θέτουμε ως βασική επιδίωξη, το όφελος του πελάτη από την παροχή των υπηρεσιών μας να είναι πάντοτε πολλαπλάσιο του κόστους που καταβάλλει.

Μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών (δικηγόρων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών, λογιστών, οικονομολόγων, μηχανικών, συμβούλων επιχειρήσεων, μεσιτών ακινήτων) στοχεύουμε στην άμεση και ευέλικτη επίλυση των υποθέσεων των εντολέων μας ,παρέχοντας υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα νομικών υποθέσεων όλων των κλάδων του Δικαίου με έμφαση στο Τραπεζικό Δίκαιο και την προστασία δανειοληπτών, το δίκαιο ακινήτων και τις επενδύσεις, το ποινικό δίκαιο σε υποθέσεις ναρκωτικών και ανηλίκων, το οικογενειακό και κληρονομικό δίκαιο.

Οι αρχές μας

Ενστερνιζόμαστε τις παρακάτω αρχές, οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητες για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και τη θεμελίωση μιας καλής συνεργασίας μεταξύ ημών και των εντολέων μας.

  • Ρεαλιστική εκτίμηση της πορείας των υποθέσεων και ενημέρωση του πελάτη  μας για την αλήθεια, ακόμα και αν αυτή ΔΕΝ του είναι αρεστή.
  • Άριστή συνεργασία της δικηγορικής και επιστημονικής μας ομάδας με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Επιμόρφωση, συνεχής κατάρτιση και παρακολούθηση των εκάστοτε νομοθετικών αλλαγών και νομολογιακών τάσεων.
  • Ευέλικτος χειρισμός των υποθέσεων, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, με στόχο την αποφυγή περαιτέρω οικονομικής επιβάρυνσης του πελάτη.
  • Συνέπεια μεταξύ λόγου και πράξης.
Σχετικά με Εμάς 1

Η ομάδα του e-nomika

Τα γραφεία μας

Σχετικά με Εμάς 12
Σχετικά με Εμάς 13
Σχετικά με Εμάς 14
Σχετικά με Εμάς 15
Μενού
Call Now Button