ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

Δικηγόροι-Θεσσαλονίκη

Η εταιρία δικηγόρων ”Ε-ΝΟΜΙΚΑ Μιχαήλ Ζηδιανάκης και Συνεργάτες” με δικηγορικά  γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει την πανελλαδική νομική υποστήριξη φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, με απόλυτο επαγγελματισμό, ευέλικτα και αποτελεσματικά.

Τα δικηγορικά μας γραφεία στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν υποθέσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα όλων των κλάδων του δικαίου (αστικά, οικογενειακά, κληρονομικά, τραπεζικά, διοικητικά, εμπορικά και ποινικά θέματα), με επικεφαλή τον Μιχαήλ Ζηδιανάκη, Δικηγόρος Αθηνών και Θεσσαλονίκης

Η δικηγορική εταιρία μας έχει σημειώσει μεγάλο αριθμό δικαστικών επιτυχιών σε όλη την Ελλάδα σε υποθέσεις όλων των κλάδων του αστικού, τραπεζικού, ποινικού, οικογενειακού και διοικητικού Δικαίου.

Με συνδυαστική νομική σκέψη και ακέραιη κρίση οι Δικηγόροι και επιστημονικοί συνεργάτες του e-nomika αποτελούν μια επιστημονική ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο σύνθετα νομικά ζητήματα.

Εξ’ αποσπάσεως Νομική Συμβουλή σε 3 απλά βήματα

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1

Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας και αναφέρετε το νομικό σας πρόβλημα

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 2

Κλείστε τηλεφωνικό ραντεβού ή βιντεοκλήση την ώρα και ημέρα που σας εξυπηρετεί  και πληρώστε μέσω τραπέζης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 3

Λάβετε άμεση νομική υποστήριξη και  συζητήστε για την υπόθεση σας  με τους εξειδικευμένους δικηγόρους του e-nomika

Η  υπηρεσία τηλεδιάσκεψης (video call)  ή τηλεφωνικού ραντεβού του e-nomika.gr απευθύνεται σε όσους αναζητούν την ευκολία της τεχνολογίας και σε όσους δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να μας επισκεφτούν στο γραφείο μας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο εύκολη πρόσβαση, σε πολίτες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Μπορούμε να εξετάσουμε την υπόθεση σας διαδικτυακά και να δώσουμε άμεση λύση εφόσον είναι εφικτό σε απευθείας χρόνο, να μας στείλετε έγγραφα ηλεκτρονικά, να επικοινωνήσουμε με εικόνα και ήχο με όλα τα διαθέσιμα μέσα όπως skype, viber, facebook κτλ.

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει τόσο με τον  δικηγόρο Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Ζηδιανάκη όσο και με τους εξειδικευμένους συνεργάτες και δικηγόρους του e-nomika σε Θεσσαλονίκη και ΑΘήνα, έχοντας τη δυνατότητα να εκθέσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί και να λάβετε την κατάλληλη και παρόμοια συμβουλευτική καθοδήγηση όπως σε μία κατ’ ιδίαν επίσκεψη στο γραφείο μας.


ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

agora-akinitou   Νομικός έλεγχος ακινήτων  – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΑ 

Οι δικηγόροι του e-nomika με ειδίκευση στα ακίνητα αναλαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη σας σε υποθέσεις ακινήτων και κτηματολογίου με αμεσότητα και επαγγελματισμό σε όλη την Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη.  Αναλαμβάνουμε να καθοδηγήσουμε τους εντολείς μας σε κάθε τους βήμα προς την αγορά ακινήτου,  έχοντας πλήθος συνεργατών σε όλη την Ελλάδα εξειδικευμένων στα ακίνητα

diazugio-diatrofiΔιαζύγιο & Οικογένεια Διατροφή Επιμέλεια – Δικηγόροι Αθήνα

Οι έμπειροι δικηγόροι Αθήνα  του e-nomika. αναλαμβάνουν θέματα οικογενειακού δικαίου (διαζύγιο, διάσταση, διατροφή, διεκδίκηση περιουσίας που αποκτήθηκε κατά τον γάμο), βρισκόμενοι δίπλα στον εκάστοτε εντολέα μας και κατανοώντας τις ανάγκες του. H λύση του γάμου με συναινετικό ή κατ΄ αντιδικία διαζύγιο. Η διαχείριση της διαδικασίας του διαζυγίου γίνεται με τον ομαλότερο δυνατό τρόπο ιδίως όταν στο διαζύγιο προκύπτουν θέματα διατροφής, επιμέλειας και επικοινωνίας παιδιού με τον άλλο γονέα.

Ο περιορισμός της έντασης και της διένεξης μεταξύ των συζύγων είναι καθοριστικής σημασίας προκειμένου να οδηγηθούν στις σωστές επιλογές με την καθοδήγηση ενός έμπειρου δικηγόροι οικογενειακού δικαίου με τη λύση του συναινετικού διαζυγίου να αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς μπορούν να ρυθμιστούν νομικά όλα τα θέματα που προκύπτουν από τη λύση του γάμου.  Ωστόσο, όλες οι περιπτώσεις δεν μπορούν να επιλύονται συναινετικά σε αυτή την περίπτωση το δικηγορικό μας γραφείο στην Αθήνα μπορεί να σταθεί αρωγός στην προάσπιση των συμφερόντων σας.

Ζητήματα όπως η διεκδίκηση διατροφής ή η άμυνα κατά της αγωγής διατροφής, η ρύθμιση της επιμέλειας και της επικοινωνίας των τέκνων και η εκκαθάριση των περιουσιακών διαφορών των συζύγων αποτελούν καθημερινή πρακτική του δικηγορικού γραφείου μας στην Αθήνα.

poiniko-dikaioΤραπεζικό δίκαιο Επιχειρηματικά Δάνεια Διαταγή Πληρωμής Κατάσχεση Πλειστηριασμός – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΑ

Οι δικηγόροι Αθήνα του δικηγορικού γραφείου e-nomika αναλαμβάνουν όλες τις υποθέσεις σχετικά με τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες και την προστασία των δανειοληπτών με οφειλές από Τράπεζες, κατάσχεσες και πλειστηριασμός.

Το Τραπεζικό δίκαιο, η προστασία των δανειοληπτών και η εφαρμογή του νόμου περί προστασίας του Καταναλωτή για την ερμηνεία των παράνομων και καταχρηστικών όρων χορήγησης τραπεζικών προϊόντων όπως επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, αποτελούν τα βασικότερα αντικείμενα εξειδίκευσης του γραφείου μας.

Αναλαμβάνουμε την εξεύρεση βιώσιμης λύσης ρύθμισης των χρεών σας καθώς και την σύνταξη αγωγών αμφισβήτησης υπολοίπου, αγωγών για  απαλλαγή εγγυητή δανείου, αγωγές για δάνεια σε ελβετικό φράγκο και ανακοπή διαταγής πληρωμής

apodoxi-klironomiasΑποδοχή Κληρονομιάς Διαθήκη Αποποίηση – Δικηγόροι Αθήνα

Η κατάλληλη και έγκαιρη νομική συμβουλή ως προς το συμφέρον ή μη της αποδοχής ή αποποίησης κληρονομιάς είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς η προθεσμία για να αποποιηθεί ο κληρονόμος είναι μόλις τέσσερις (4) μήνες από τη γνώση του θανάτου.

Ωστόσο, η εκπρόθεσμη αποποίηση μπορεί να είναι ισχυρή κατόπιν αποδείξεως ουσιαστικών ή νομικών λόγων μέσω της δικαστικής οδού με επακόλουθο αυξημένο κόστος.

Δικηγόροι-Αθήνα

emporiko-dikaioΜισθώσεις – εξώσεις – Δικηγόροι Αθήνα 

Οι εξώσεις και οι μισθωτικές διαφορές αποτελούν αντικείμενο καθημερινής πρακτικής του δικηγορικού μας γραφείου στη Αθήνα. Με αμεσότητα και έξυπνες κινήσεις υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των εντολέων μας και πετυχαίνουμε την έκδοση διαταγής απόδοσης μισθίου (έξωση express). Χρήσιμό είναι να έχουν γνώση οι ιδιοκτήτες αλλά και οι ενοικιαστές για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. 

poiniko-dikaioΠοινικό Δίκαιο Ναρκωτικά Οικονομικό έγκλημα – Δικηγόροι Αθήνα

Το γραφείο μας Δικηγόροι Αθήνα ειδικεύεται στον τομέα του οικονομικού εγκλήματος και παρακολουθεί τις εξελίξεις στη νομοθεσία, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις του εκάστοτε ενδιαφερόμενου σε κάθε πρόβλημα διαφοράς που συμπεριλαμβάνεται στο οικονομικό έγκλημα.

Το οικονομικό έγκλημα αφορά μια ευρεία γκάμα αδικημάτων τα οποία αφορούν το χρήμα, ενώ η νομοθετική του ρύθμιση περιλαμβάνεται, εκτός από τον ποινικό κώδικα, και σε διάσπαρτους ποινικούς νόμους.

Οι νόμοι αυτοί αφορούν τον ανταγωνισμό, το απόρρητο, τη διαφθορά, τη δωροδοκία, τους καταχραστές του Δημοσίου, τη λαθρεμπορία, τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, την πνευματική ιδιοκτησία και τα προσωπικά δεδομένα, τα φορολογικά αδικήματα, τα χρέη προς το Δημόσιο και πολλά άλλα.

Τα δικηγορικά μας γραφεία στην Αθήνα με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και σε υποθέσεις Ναρκωτικών, αναλαμβάνουν την αποτελεσματική υπεράσπιση των εντολέων μας, με εχεμύθεια και επαγγελματισμό

dikaio-allodaponΔίκαιο αλλοδαπών Immigration Law Άδεια παραμονής – Δικηγόροι Αθήνα

Το γραφείο e-nomika και οι συνεργάτες δικηγόροι Αθήνα αναλαμβάνουν τη νομική υποστήριξη αλλοδαπών σε θέματα της διαμονής τους στην Ελλάδα, καθώς και τη διοικητική επίλυση των θεμάτων απέλασης.

Το δικηγορικό γραφείο στην ΑΘήνα e-nomika είναι μια καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής δικηγορικών-νομικών υπηρεσιών και ενημέρωσης για χρήσιμα νομικά θέματα, σε απλή και κατανοητή γλώσσα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ε-ΝΟΜΙΚΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΘΗΝΑ : 21 0958 5365

Δείτε περισσότερα για δικηγόρους στην Αθήνα.

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Cart Overview
Call Now Button